Hem > Om oss

vår fabrik

Jiangsu Saikang Medical Equipment Co, Ltd. har funnits sedan 2002. Det ligger i Zhangjiagang City, längs ekonomiska krets av Yangtsefloden Delta, njuta av högt utvecklad ekonomisk expansion och bekväm transport tillgång.

Vi kombineras med tillverkning, service och leverans av Sjukhuset Möbler, Emergency, kirurgiska produkter. Vi ägnade att ge en one-stop försäljning modell till kunden, Vi ger viktigare vård på våra kunders tillfredsställelse. Hittills har över 90 länder och regioner har haft våra produkter och service. Vår framgång har främst uppnåtts genom att följa företagets filosofi är fast beslutna att "Integritet är basen, är Kunden först".

Förvaltas av ett professionellt team som har ett brett utbud av chefserfarenhet, är vårt Sales-teamet, forskning och utvecklingsavdelning, produktion avdelning, QC avdelning som arbetar med stor entusiasm och effektivitet. Vår vision vi tillhandahåller världsklass produkter och tjänster för att förbättra hälso- och sjukvårdssystemet i världen till den översta nivån. Önskar du kan njuta av våra produkter och tjänster inom en snar framtid.


Vårt urval rum

样品 间 .jpg

急救 样品 间 .jpg